زمانی که ما با یک ساختمان رو به رو می شویم اولین چیزی که به چشممان میخورد نما است. هیچکس نمی تواند منکر این بشود که نمای یک ساختمان تا چه اندازه می تواند در زیبایی و تاثیرگذاری آن نقش داشته باشد. اگر نما نتواند چشم انداز جذاب و خیره کننده ای را ایجاد کند در واقع میتوان گفت ما در طراحی یک سازه شکست خورده ایم.
از نظر معماری نمای ساختمان بسیار مهم است و به هیچ وجه نباید آن را بی اهمیت شمرد. نمای یک ساختمان فرصتی برای تاکید بر زیبایی های طراحی آن است و نقش مهمی در جذب مخاطبان دارد. در این مطلب قصد داریم در مورد طراحی نمای ساختمان دو طبقه ساده ایرانی با شما عزیزان صحبت کنیم تا بتوانید بهترین و هوشمندانه ترین انتخاب را داشته باشید.
چرا نمای ساده در معماری ایرانی محبوب است؟
اگر به تاریخچه معماری ایرانی نگاهی بیندازیم متوجه می شویم که اصل سادگی همیشه در آن رعایت شده است. نمای ساده به دلیل مزایای بسیاری که دارد در معماری ایرانی محبوب است. در ادامه قصد داریم برخی از این مزایا را بررسی کنیم:
افزایش زیبایی سازه
اگر به دنبال افزایش زیبایی سازه هستید پیشنهاد می کنیم یک نمای ساده را انتخاب کنید. استفاده از نمای ساده باعث می شود که یک ساختمان جذابتر به نظر برسد و اگر در هماهنگی با دیگر عناصر ساختمان باشد می تواند زیبایی فوق العاده ای را ایجاد کند.
تاثیرگذاری مثبت بر ارزش ملک
یکی از مزایای استفاده از طراحی نمای ساده برای ساختمان مسکونی دو طبقه این است که بر ارزش ملک تاثیر مثبت می گذارد. طراحی اصولی و ساده نما می تواند تاثیر بسزایی در افزایش ارزش یک ملک بگذارد و باعث شود فروش آن راحت تر شود.
نگهداری و تعمیرات آسان
نماهای ساده عموما جزئیات کمتری نسبت به نماهای شلوغ دارند. این موضوع باعث شده که نگهداری و تعمیرات آنها آسان تر باشد. طرح بندی ساده و عدم وجود المان های پیچیده یکی از بزرگترین مزیت های نماهای ساده به شمار می روند.
مهم ترین نکات در طراحی نمای خانه دو طبقه ساده ایرانی
در زمان انتخاب سبک نمای ایرانی برای ساختمان دو طبقه توجه به نکات زیر را فراموش نکنید:
-
هماهنگی با محیط
یکی از مهم ترین نکات هماهنگی نمای ساختمان با محیط اطراف است. به عنوان مثال نمای مدرن و ساده برای محیط های شهری انتخاب ایده آلی است. از طرفی زمانی که صحبت از مناطق روستایی می شود نمای سنتی با آجر یا سنگ بیشتر جواب می دهد.
-
انتخاب رنگ مناسب
حتما در زمان انتخاب رنگ نما دقت زیادی به خرج دهید. رنگهای طبیعی و ملایم مانند سفید، خاکستری یا کرم باعث می شوند نمای ساختمان زیباتر به نظر برسد.
-
استفاده از خطوط ساده و فرم های هندسی
خطوط ساده و فرم های هندسی در طراحی نمای دو طبقه به سبک ساده و ایرانی باعث می شوند که نما بسیار شیک به نظر برسد و از لحاظ اقتصادی نیز برای شما مقرون به صرفه تر است.
-
به کارگیری مصالح مقاوم
مصالحی که برای نمای ساختمان استفاده می شوند باید از مقاومت کافی در برابر شرایط جوی برخوردار باشند. توجه به این مسئله می تواند تاثیر بسزایی نیز در کاهش هزینه های تعمیرات و نگهداری نما بگذارد.
معرفی بهترین انواع نمای ساده برای ساختمان دو طبقه ایرانی
در این بخش از مطلب قصد داریم شما عزیزان را با انواع نمای ارزان و ساده برای ساختمان دو طبقه ایرانی آشنا کنیم:
سمنت برد نما برای ساختمان مسکونی ایرانی
به جرات میتوان گفت سمنت برد نما یکی از بهترین انتخاب هایی است که می توانید برای ساختمان های دو طبقه داشته باشید. این نما استحکام زیادی دارد و در برابر رطوبت نیز بسیار مقاوم است. این ویژگی باعث می شود که در صورت وجود رطوبت یا نشتی کپک نزند و از لحاظ فیزیکی تجزیه نگردد.
تفاوتی ندارد که در چه اقلیمی زندگی می کنید به راحتی این امکان را دارید که از این نوع نما برای ساختمان خود استفاده کنید. استفاده از این سبک نما نه تنها در ساختمان های دو طبقه بلکه در ساختمان های ویلایی و برج های بلند نیز به وفور مشاهده می شود.
از دیگر مزایای این نوع نما جرم پذیری آن است. دلیل این جرم پذیری بالا صفحات زبر و ناصاف سمنت برد است. این ویژگی باعث می شود که مانند نمای سنگی در اثر مجاورت با رطوبت حالت گچی پیدا نکند. خرید پنل سمنت برد از لحاظ اقتصادی نیز برای شما بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. این مصالح از لحاظ کیفیتی پاسخگوی نیازهای مخاطبان هستند و به ندرت نیاز به بازسازی پیدا می کنند.
آجر برای نمای ساده ایرانی ساختمان دو طبقه
یکی از ایده های محبوب برای نمای مدرن و اقتصادی خانه دو طبقه ایرانی نمای آجری است. آجر ویژگی های منحصر به فردی دارد و این ویژگی ها باعث شده اند که همیشه جزء مصالح محبوب معماران باشد. استفاده از آجر در نمای ساختمان دو طبقه می تواند زیبایی خاصی را در آن ایجاد کند.
نماهایی که با آجر ساخته می شوند استحکام و دوام زیادی دارند و انتخابی بینظیر برای ساختمان های مدرن و کلاسیک محسوب می شوند. آجر در برابر شرایط جوی مختلف می تواند مقاومت بسیار خوبی از خود نشان دهد و تغییرات دمایی به راحتی نمی تواند به آن آسیب وارد کند.
آجرها تنوع طرحی و رنگی زیادی دارند و این امکان را فراهم میسازند که نماهای متفاوت و جذابی را بتوان با کمک آنها ایجاد کرد. آجر به عنوان عایق حرارتی و صوتی نیز شناخته می شود به همین دلیل نماهای آجری از گذشته تاکنون طرفداران خاص خود را دارند.
نمای اقتصادی موزاییک های سیمانی برای ساختمان ایرانی
نماهای سیمانی در دسته نماهای اقتصادی قرار می گیرند. این سبک نماها در عین اقتصادی بودن بسیار شیک و زیبا به نظر می رسند. زیبایی و قیمت موزاییک های سیمانی باعث شده که مورد توجه طراحان زیادی قرار بگیرند.
با کمک سمنت برد سیمانی شما این امکان را دارید که نماهای متنوعی را در یک سازه ایجاد کنید. موزاییک های سیمانی دارای مزایای مختلفی هستند که از میان آنها میتوان به مواردی مانند مقاومت در برابر ضربه و یخ زدگی، مقاومت خمشی بالا و تنوع در طرح و رنگ اشاره کرد.
مقایسه انواع متریال نما برای ساختمان دو طبقه ساده ایرانی
اکنون که با ایده های نمای ساختمان دو طبقه آشنا شدید بد نیست کمی در مورد انواع متریالی که برای نمای این ساختمان ها استفاده می شوند صحبت کنیم:
1- سمنت برد
سمنت برد نوعی از مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، سیلیس و الیاف ساخته می شود. پانل سیمانی سمنت برد کاربرد گسترده ای در ساخت نمای ساختمان ها به ویژه ساختمان های دو طبقه دارد. این متریال در ضخامت های مختلفی تولید می شود و شما باید بر اساس نوع کاربری ضخامت مناسب آن را انتخاب کنید. با توجه به طول عمر زیادی که این متریال دارد هر روز به محبوبیت آن افزوده می شود.
2- آجر
آجر یکی از متریال های سخت برای ساخت نما به شمار میرود که از گذشته تا کنون در دسته مصالح کاربردی قرار داشته است. این روزها دیگر مانند گذشته آجرها تنها به یک شکل تولید نمی شوند بلکه مدل های متنوعی از آنها موجود است.
به عنوان مثال یکی از آجرهایی که این روزها بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته آجر نسوز است. این نوع آجر همانطور که از نامش مشخص است در برابر آتش مقاومت خوبی از خود نشان می دهد به همین دلیل انتخاب مناسبی برای نما به شمار می رود.
3- موزاییک سیمانی
موزاییک سیمانی نوعی مصالح ساختمانی است که فاقد سنگ دانه های تزئینی روی سطح خود می باشد. ظاهر این موزاییک ها به شکلی است که دارای شیار و طرح های ساده هستند. کاربرد موزاییک های سرامیکی تنها به نمای ساختمان خلاصه نمی شود بلکه در موارد مختلفی مانند کف حیاط، باغ و ویلا، کف پارک ها و محوطه سازی نیز به کار میروند.
ویژگی های بهترین متریال نمای ساده و زیبای ایرانی برای خانه دو طبقه
متریالی که برای نمای خانه های دو طبقه ایرانی انتخاب می کنید باید از برخی ویژگی ها برخوردار باشد که مهم ترین آنها عبارتند از:
1- قیمت مناسب
برای اینکه هزینه ساخت نما برایتان مقرون به صرفه تمام شود بهتر است متریالی را انتخاب کنید که از قیمت مناسبی برخوردار باشد. توجه به این موضوع باعث می شود که در هزینه های شما تا حد زیادی صرفه جویی شود.
2- سرعت در اجرا
برای اینکه سرعت اجرای پروژه را افزایش دهید باید متریالی را انتخاب کنید که فاقد طراحی های پیچیده بوده و ظاهر ساده ای داشته باشد.
3- هماهنگی با محیط
مصالحی که ظاهر ساده ای دارند عموما با محیط های مختلف هماهنگ می شوند. این هماهنگی باعث می شود که جلوه ای طبیعی و زیبا در یک سازه ایجاد گردد.
4- نگهداری آسان
مصالحی را برای ساخت نما انتخاب کنید که نگهداری آنها آسان باشد. سمنت برد نما جزء مصالحی است که در کنار زیبایی فوق العاده ای که دارد نگهداری از آن نیز بسیار ساده است.
برای مشاهده مشخصات پانل سیمانی 8 میل کلیک کنید .
سخن آخر
در این مطلب اطلاعاتی را در مورد نمای ساختمان دو طبقه ساده ایرانی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. یک نمای ساده می تواند شیکی و زیبایی خاصی را در فضا ایجاد کند. نمای ساده در کنار زیبایی که دارد می تواند اصالت و سادگی معماری ایرانی را نیز به رخ بکشد. اگر به دنبال یک نمای زیبا و ساده هستید سمنت برد انتخابی ایده آل برای شما است به دلیل اینکه تمام ویژگی های یک متریال بینظیر را درون خود دارد.
سوالات متداول
- برای ساختمون ایرانی نمای ساده بهتره یا شلوغ؟
نماهای ساده برای ساختمان های ایرانی انتخاب های بهتری هستند به دلیل اینکه می توانند اصالت و سادگی معماری ایرانی را به نمایش بگذارند.
- چرا از نمای ساده برای ساختمون استفاده کنم؟
استفاده از نمای ساده نه تنها باعث افزایش زیبایی و شیکی یک سازه می شود بلکه اجرای آن نیز به زمان زیادی نیاز ندارد و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه تر خواهد بود.
- چه رنگی برای نمای ساختمون مناسبه؟
در زمان انتخاب رنگ برای نمای ساختمان در قدم اول باید به تناسب آن با دیگر آیتم ها توجه کنید. از آن گذشته باید شرایط آب و هوایی را نیز در نظر بگیرید به عنوان مثال برای محیط های گرم و خشک رنگ های روشن انتخاب های مناسب تری هستند به دلیل اینکه گرما را دفع می کنند. در مناطق سردسیر نیز می توانید از رنگ های تیره تر استفاده کنید.